Irki

Oduvijek sam željela sama svojim rukama nešto napraviti za sebe, bila to odjeća, dekoracija ili neki dodaci. U osnovnoj školi sašila sam si pernicu. Tada sam maštala kako bi bilo lijepo da se i prijateljicama svidi pa da i njima šivam. To je bio moj hobi kroz odrastanje i obrazovanje.

Kada sam dobila nećakinju isto tako sam i njoj željela napraviti posebne detalje za sobu i krevetić. S obzirom da sam dobila puno pozitivnih komentara, pohvala i upita za svoje radove odlučila sam krenuti u malo ozbiljniji pothvat. Napustila sam rad u korporaciji i krenula u vlastiti posao. Tako je nasto IRKI #sweetpillowstory. Okupila sam mali tim s kojim dijeli istu misiju a to je Kvalitetnim proizvodima poslati slatku priču svakom mališanu.

Irki proizvodi svaku dječju sobicu pretvaraju u posebnu bajku. Izaberite proizvode iz naše kolekcije jastuka i posteljina i dodataka te pružite zdravo, sigurno i udobno odrastanje za svoju djecu. Jastuci u različitim oblicima koji se personaliziraju prema vašoj želji pružaju svakom mališanu zabavu i udobnost u vlastitom okruženju. Punjeni antialergijskim silikonskim punjenjem sigurni su za najmlađe. Nova IRKI kolekcija posteljina i dodataka od organskog pamuka pruža zdravo, sigurno i udobno odrastanje našim mališanima. Odaberite IRKI i budite posebni u darivanju.

IRKI 💜

DREAM.
PLAN.
DO.

"U osnovnoj školi sašila sam si pernicu. Tada sam maštala kako bi bilo lijepo da se i prijateljicama svidi pa da i njima šivam."
— Irena
NA VRH