Irki

Oduvijek sam željela sama svojim rukama nešto napraviti za sebe, bila to odjeća, dekoracija ili neki dodaci. U osnovnoj školi sašila sam si pernicu. Tada sam maštala kako bi bilo lijepo da se i prijateljicama svidi pa da i njima šivam. To je bio moj hobi kroz odrastanje i obrazovanje.

Kada sam dobila nećakinju isto tako sam i njoj željela napraviti posebne detalje za sobu i krevetić. S obzirom da sam dobila puno pozitivnih komentara, pohvala i upita za svoje radove odlučila sam krenuti u malo ozbiljniji pothvat. Napustila sam rad u korporaciji i krenula u vlastiti posao. Tako je nasto IRKI #sweetpillowstory. Okupila sam mali tim s kojim dijeli istu misiju a to je Kvalitetnim proizvodima poslati slatku priču svakom mališanu.

Svaki Irki proizvod precizno je šivan, s individualnim pristupom. Irki #sweetpillowstory kolekcija sadrži dekice, jastučiće, podbradnjake i božićne čizmice.

U samo godinu dana našeg poslovanja okupili smo veliki broj malenih prijatelja koji su nam najveća inspiracija kao i roditelja s kojima dijelimo istu ljubav prema kvaliteti za najmlađe.

Veselimo se svakom novom danu, izazovu i prilikama koje nas još čekaju.

IRKI 💜

DREAM.
PLAN.
DO.

"U osnovnoj školi sašila sam si pernicu. Tada sam maštala kako bi bilo lijepo da se i prijateljicama svidi pa da i njima šivam."
— Irena
NA VRH